LED-valot, designvalaisimet ja muut valaisimet ilman toimituskuluja. Valikko

Tietoa Valaisinideasta

Valaisinidean myymälä sisältä
Kuva valaisinidean myymälästä osoitteessa: Lentolantie 15 36220 Kangasala. Tervetuloa ostoksille myös myymäläämme!

Yleistä

Valaisinidea on Pirkanmaan LVIS-talo Oy:n täysin omistama valaisimien ja sähkötarvikkeiden verkko- ja kivijalkakauppa. Myymme paljon valaisimia sekä kuluttajille että yrityksille. Tarjoamme asiakkaillemme aina laadukkaita ja luotettavia valaistusratkaisuja. Meiltä saat parhaat laatumerkit, edulliset hinnat ja toimitusmaksut. Suomalaisena yrityksenä noudatamme Suomen lakia ja tuotteillamme on tavarantoimittajien takuu sekä kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus.

Toimintatapa

Voit tilata tuotteita netin kautta postitse kotiin tai Postin toimipaikkaan. Tuotteita voi ostaa myös Kangasalla toimivasta kivijalkamyymälästämme, osoitteesta Lentolantie 15 36220 Kangasala. Takuuasiat ja asennusohjeet saat aina hoidettua suoraan meidän asiakaspalvelumme kautta, joka palvelee arkisin kello 7-18 ja lauantaisin kello 10-16.

Tuotteet

Olemme erikoistuneet Led-valaistuksen toteutukseen, mutta meiltä saat myös lähes kaikki tunnetuimmat sisustusvalaisinmerkit. Autamme asiakasta myös valmistamaan omia valaisimia, esimerkiksi epäsuoraan valaistukseen.

Laajennamme tuotevalikoimaamme tasaisesti ja pyrimme ylläpitämään Suomen laajinta sisustusvalaisinvalikoimaa. Autamme mielellämme tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Toimitamme kuukausittain useita satoja paketteja sekä yksityis- että yritysasiakkaillemme ympäri Suomea.

Teemme tiivistä yhteistyötä monen talovalmistajan kanssa, joten meidän kautta onnistuu myös tukkumyynti, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lisäksi meiltä saat turvakameratuotteet, joille haemme lisää jälleenmyyjiä ympäri Suomen.

Toimintamme taustalla on laadukkaat, yhteensopivat tuotteet, joita myymme asiantuntemuksella.
Pyrimme hoitamaan toimitukset aina nopeasti ja yleensä tilatut tuotteet ovat asiakkaalla 2-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Maksaminen verkkokaupasta tapahtuu käyttäen turvallisia ja luotettavia maksutapoja.

Mottomme on tehdä asiakaspalvelustamme kuuluisa ja asiantunteva, jota jokainen asiakkaamme voi suositella!

Valaisinidean myymälä